Nassau Academie

Ieder jaar organiseert De Nassau enkele academieavonden. Inspirerende sprekers verzorgen op deze avonden een lezing over een onderwerp dat aansluit bij het curriculum van leerlingen. Voor deze avonden nodigen wij u van harte uit. Iedereen is welkom! 

We hebben op De Nassau al bijzondere sprekers mogen ontvangen. Zo opende Toon Gerbrands, directeur PSV, op maandagavond 30 oktober het academiejaar. Gerbrands gaf een lezing over de maakbaarheid van succes. 

Stress en het gebroken hart was het onderwerp waarover Wijo Kop op 18 januari een lezing gaf. Kop is als hoogleraar medische en klinische psychologie verbonden aan Tilburg University. 

Donderdag 5 april ontvingen we Petra Stienen, publiciste, arabiste en Eerste Kamerlid. Zij vertelde een persoonlijk verhaal over vrede en verdraagzaamheid – ver weg en dichtbij. 
toongerbrands    wijokop    petrastienen

Volgend schooljaar organiseren we weer academielezingen door vooraanstaande sprekers. De Nassau Academieavonden staan enkele weken van tevoren op onze website aangekondigd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator van de Nassau Academie: Arjette Eijlders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.