Stans

Wat is STANS?
STANS (Stichting Studie Aanvulling Nassau) is een initiatief van een aantal Nassaudocenten. STANS valt formeel niet onder verantwoordelijkheid van de school, maar de directie werkt mee aan dit initiatief, omdat het voorziet in een behoefte van veel ouders en leerlingen.
Bij STANS leren en maken leerlingen (een deel van het) huiswerk in de school. Leerlingen kunnen hulp krijgen bij de aanpak van de studie en leren plannen (met een STANS-studieplanner). Het huiswerk kan worden gecontroleerd en worden overhoord.

Soorten?
1. Algemene huiswerkbegeleiding (géén bijles!): minimaal twee lesuren per dag met maximaal 16 leerlingen per groep.
2. Vakgerichte begeleiding: één lesuur per dag met maximaal zes leerlingen per groep.

Nut?
Door de vertrouwde en rustige omgeving en de begeleiding van bekende docenten zullen het vertrouwen, het enthousiasme en de resultaten van uw kind toenemen.

Wanneer?
In drie periodes (van 10 tot 13 weken), elke dag twee lesuren (na schooltijd). Intekenen kan voor minimaal twee lesuren op minimaal twee lesdagen.
Het schooljaar kent drie periodes. U dient voor elke periode apart in te schrijven

Kosten?
1. €4,50 per lesuur (dus minimaal €18,- per week voor twee middagen).
2. €9,- per lesuur.

Meer informatie?
Als u alles nog eens op uw gemak wilt doorlezen, kunt u de volledige brochure hier downloaden.
U kunt ook een mailtje sturen naar:
Dhr. P.J.A.J. Burgers – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 076-5330330 (tijdens kantooruren)
Mevr. Y.M.J. Brosens – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klikt u hier voor het inschrijfformulier.